Welcome to Xdrivers
Please login or register.

Author Topic: 2007 Front wiper motor problems ??  (Read 79 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

April 15, 2018, 11:16:35 PM

martinc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Country: gb
    • View Profile
2007 Front wiper motor problems ??
« on: April 15, 2018, 11:16:35 PM »
Hi all ,

My front wiper recently gave up so I did a little investigating.

I firstly tested the fuses , all good. Then I removed the relay and that seemed fine aswell however to double check I removed the rear motor relay and used it in the front but they did move but just over 20cm and stopped again ??

So I came to conclusion that the motor has gone. Again to double check I removed it from the car and applied a supply to it to see if it would love put no joy.

I then went to work on finding a replacement and everywhere I have rang don't sell them this includes euro parts ect.

The stealers want £500 Plus for a new one!

So I'm fresh out of ideas and can't use the car In the rain , which doesn't really help as we all know how much it rains in this country.

Any help would be greatly appreciated.

April 16, 2018, 11:43:42 AM
Reply #1

Alan Gunn

  • Member
  • ***
  • Posts: 423
  • Country: wales
  • Location: Anglesey North Wales
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: 2007 Front wiper motor problems ??
« Reply #1 on: April 16, 2018, 11:43:42 AM »
Is this any use to you i know it will take a while to be delivered but for the price if you can hang on.
https://www.ebay.co.uk/itm/NEW-BMW-X5-E70-LCI-WINDSHIELD-WIPER-MOTOR-FRONT-61617200510-NEXT-DAY-SHIPPING/272990275626?hash=item3f8f7d082a:g:rEAAAOSwHYpaOj7c