Welcome to Xdrivers
Please login or register.

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Newbies section / Re: New E53 owner
« Last post by Alan Gunn on Today at 10:53:06 AM »
Only one i can find at the moment.
The one i bought was for a RANGE ROVER L322 same part but less money but none about at the moment.
Jay retrofits on Facebook is based in Ashford does this (offers full fitting etc also).
General X5 Forum (E70) / Re: Thats different to the normal MoT issues
« Last post by graemeX5 on Today at 07:43:45 AM »
That sure is a hassle, but at least it happens straight away rather than after a week or so.

That's very true, as I would be disappointed if that happened.

The Update from Thursday is there was no update.

 I was assured I would have a call in the morning well that came and went. So  I was expecting a call later in the day with either the car is fixed or they are still working on issue, as it was the Senior Technician who is now looking at the problem, but I had no phone call.

Therefore I rang them at 17:50 pm and left a message with service desk but I did not get call back last night as they work till 19:00.

So I guess I will again be ringing them today as it's now Friday and I dropped the car off last Wednesday night 14/03 ready for the Thursday morning so they have had the car for 9 days.

Given the length of time taken to resolve the issue I have been checking the forum. I think the problem is the high pressure fuel bank, as another owner had this problem, and when the bank was changed the problem was solved.

I will be mentioning the above today, as well as asking for a timeline as to when it will be fixed and possibly asking for a courtesy car for the weekend as that is when I normally use my X5

Performance / Re: Fitting BC Coilovers to 3.0D
« Last post by mikemsm999 on Today at 01:09:36 AM »
Yes, a friend used his programmer to remove the air suspension error message from the binnacle.
Newbies section / Re: E83 Owner
« Last post by Horizon on Yesterday at 10:34:40 PM »
Hi and welcome to the forum 😀
General X5 Forum (E53) / Re: Car won't start
« Last post by Horizon on Yesterday at 10:32:40 PM »
Hi I've got it running thanks , it was the big plug that gos in the glow plug module,  funny  though as i didn't tuch that ,
I have the carly reader .
Thanks for all your reply and advise well appreciate
If there was a bad connection on the big plug on the bottom of the glowplug relay and it ran ok before you changed the glow plugs, this could be due that once the glowplugs were changed there was a then a greater resistance on that lead that increased load, taking power from the associated components that were needed to run the car.
Great that you managed to find the problem, especially since you had not disturbed that part.
I changed my glowplug relay at the same time as my glowplugs as it was easier to do with the inlet manifold was off, and also glowplug faults can be the related to the relay.
Main thing it's sorted. 👍
Newbies section / Re: E83 Owner
« Last post by slparry on Yesterday at 10:25:52 PM »
BTW this is my new acquisition :)

Performance / Re: Fitting BC Coilovers to 3.0D
« Last post by Bristol X5 E53 on Yesterday at 10:01:56 PM »
Thanks guys.

mikemsm999 did you have to do anything to the ECU after disconnecting the air suspension?
General X5 Forum (E53) / Re: Grill
« Last post by marinaman on Yesterday at 09:42:17 PM »
Thanks for that. As mine also is Dec 04 build I will go for later style
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10