Welcome to Xdrivers
Please login or register.

Author Topic: hello people!  (Read 370 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

January 06, 2018, 05:49:08 PM

mr_gill

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Country: gb
    • View Profile
hello people!
« on: January 06, 2018, 05:49:08 PM »
Hello all!
Have recently brought the other half a 2006 3.0d m sport x3, myself i am a bmw veteran having had 7 3 series ending in an e46 m3. Currently have a 996 c4s and alfa 159 sw.

Back to the x3..... it has an audison prima in the boot - great stuff, and has a 30 pin ipod lead in the glove compartment, that i cannot get working!! i can select aux by pressing mode, so the lead is connected. I have tried an official apple 30 pin to lightening adaptor and it still wont recognise an iphone!? it charges but no sound?

Any help is welcomed!


January 07, 2018, 12:55:21 PM
Reply #1

graemeX5

  • Member
  • *****
  • Posts: 1868
  • Country: gb
  • Location: Hertfordshire
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: hello people!
« Reply #1 on: January 07, 2018, 12:55:21 PM »
Hi and welcome to the forum.

Congrats on your X3.

It may be that the lead only supports iPods not the iPhone and its worth trying one of those to see if works as the previous owner of my old e53 X5 put in denison lead but that only support the iPod.

Graeme
Current: E70 X5 in Blue, Fiat Abarths 595 Convertible & 500 Convertible :drive:

Previous: E53 X5 4.4i, E88 135i M Sport Convertible, Audi TT Mk1 V6 Roadster, 3 Smarts, 8 Vauxhalls, 4 Fords, 2 Triumphs, 1 Mini & Bikes